top of page

Het kriebelt...

Je hoort vaak over de voorjaarskriebels.

Haha ja ook over herfstdepressies en winterdipjes, die zijn me ook niet onbekend.

Maar elk jaar richting het voorjaar voel ik onrust. Onrust is misschien ook niet het goede woord, het kriebelt. Alsof ik uit mijn winterslaap ontwaak en me klaar wil stomen om de marathon te lopen ofzo🤣


En afgelopen herfst en winter is er veel gebeurd. ja ja, daarvoor ook. We blijven ginnegappen: 'never a dull moment with Miss Mucha' ,maar even terug.. 

Zittend op het bankje bij de GGZ en mijn verhaal delend, op video nog wel, een aantal weken geleden heeft mijn vuurtje weer aangewakkerd. Die awareness creëren op psychische kwetsbaarheid en psychisch lijden. Maar ik denk dat het groter is en daar popte mijn oude blognaam weer op 'Dunja deals with life - the real story'. 


En zoals het universum dan zo mooi werkt door signalen af te geven, belandde ik een live van Floor over zichtbaarheid en kwetsbaarheid. Maar ze benoemde zoveel meer dan dat, het voelde voor mij als de bevestiging dat ik mocht gaan deep diven, voelen wat er te doen is, maar vooral hoe dan en wat wil ik dan??

Na het uitgeven van mijn boek en het oprichten van de vestiging van huis van herstel ben ik met veel, heel veel, mensen in contact gekomen. Er komen veel vragen en contactverzoeken en het is onmogelijk om naast mijn werk hier gehoor aan te geven. Maar ik voel wel dat er een behoefte is bij mensen waarin ik wel kan voorzien op een manier die bij me past.


'The storyteller of life'; het delen van de échte verhalen, beginnende bij het delen van hoe ik het leven beleef. Als ik zie hoeveel mensen hebben laten weten dat ze stukjes uit mijn boek herkennen dan weet ik dat ik niet alleen ben in dit hele stuk. Dan weet ik dat ik niet de enige ben die het leven met vlagen nog steeds zwaar en uitdagend vind, die er soms helemaal geen ene flikker meer van snapt waar we terecht zijn gekomen met zijn allen, die het gezinsleven soms écht behoorlijk pittig vindt, die het liefst soms zou willen wegrennen van alles, maar ook degene die zoekt naar wat er wél is om er het beste van te maken en ontzettend hard kan lachen, vooral om zichzelf, en er dan de humor weer van inziet.


Dus het kriebelt ja, want mijn WHY is weer aangewakkerd. Het delen van de real deal, met uiteraard het Dunja sausje: eerlijk, rauw en to the point maar wel met een vleugje humor😉. 


De HOW: voor nu via social media en de blogpagina op mijn website. En net zoals het leven zich ontvouwt, zie ik wel weer welke vormen er gaan ontstaan en hoe we in contact blijven.

Ook kwamen er veel vragen van lezers na het lezen van mijn boek dus ook die neem ik lekker mee maar 1 ding weet ik zeker: aan inspiratie geen gebrek. 


Buckle up and enjoy the ride. Ga ik ook doen😉


111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


dUNJA CREATES

bottom of page