top of page

Een moment van bezinning

Vandaag ging ik eindelijk mijn boek 'Met één been op het flatgebouw' officieel overhandigen aan de GGZ Zuyderland. Al vanaf gisteren speelden er zich vanalles in mijn hoofd af, want het is toch best bijzonder wat er allemaal daarna gebeurd is maar ook ontstaan.

Ik zat nog even op mijn vertrouwde bankje en neem je even mee...


En wat zo fijn was: al die bekende en vertrouwde gezichten, maar vooral het vuurtje dat van binnen weer aangewakkerd is om door te gaan met de awareness te creëren en die schaamte te doorbreken op psychisch lijden en psychische kwetsbaarheid. Dus ik laat mijn inventief Creatief brein er eens op schijnen de komende tijd

Er zijn nog boeken uit voorraad leverbaar www.dunjacreates.com/book

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


dUNJA CREATES

bottom of page